Селекционерът на националния отбор Петър Хубчев намекна, че е имало разговори на висок тон в съблекалнята на почивката с Кипър. След 45 минути "трикольорите" губеха с 0:1, а през втората част стигнаха до обрата с 2:1. Така след три победи от три мача България е на първото място в група 3 на дивизия "C" от турнира Лига на нациите. Във вторник от 21:45 часа "трикольорите" гостуват на Норвегия в Осло.

"Дали съм се скарал на момчетата на почивката? Няма да коментирам тези неща. Понякога треньорите говорят на по-висок тон на играчите. Много жалко, ако се е видяло, че сме излезли изплашени в този мач. Трябваше да поемем по-голяма отговорност като отбор, а това явно ни държеше сковани. В детайли няма да изпадам за мача, първото полувреме губехме, но пък правихме правилно някои неща. Второто няма какво да говорим, само дори да вземем резултата", коментира Хубчев. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Никога не съм разделял мачовете по ниво на напрежение. С Норвегия ще бъде, както бе и срещу Кипър. Най-лесното обяснение за мен ще бъде, че не сме възстановени, но ние бягаме от тези клишета и извинения. Със сигурност направихме още една крачка в посоката, която искаме”, завърши Петър Хубчев.

ЛИГА НА НАЦИИТЕ - ГРУПИ, ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНИЯ