Новото попълнение на Берое Мартин Камбуров каза, че темата с Локомотив (Пловдив) е приключена и в момента е съсредоточил вниманието си единствено към постигането на целите в новия си тим. Опитният голмайстор очаква дебюта си за заралии в домакинството на Ботев, което стартира в 18:45 часа. Камбуров е резерва за двубоя от четвъртия кръг на Първа лига.

“Надявам се в процеса на работа да зарадвам публиката. Мога да кажа, че получих едно нормално отношение от страна на ръководството и от страна на треньорския щаб. Приеха ме много добре тук. Тренирам съвсем от скоро, от няколко дни. Надявам се в процес на работата да се опознаем още повече и разбира се да бъда полезен на отбора”, каза Камбуров пред Диема Спорт.

“Не е важно задължително да се разпиша. Важното е отбора да победи, дали ще се появя в игра само треньор знае. Върпосът е тимът да постигне успех, защото тазиу победа ще ни качи в горната част на таблицата”, допълни голмайсторът.

“Срещнах едно нормално отношение за името Камбуров от страна на ръководството и на Александър Томаш. Надявам се взаимно да си бъдем полезни. Хората, които са разбрали кой е Камбуров и какво е направил за Локомотив (Пловдив), това интервю, когато си тръгнах може да си го пуснат и да видят за какво става въпрос. Срещу Камбуров има едни цифрички, които показват какво съм направил за Локомотив. В момента съм в Берое и темата Локомотив е приключила. До май месец имам договор и ще се опитам да се съсредоточа върху представянето си тук. Но все пак не мога да си тръгна от Локомотив, защото моето име е останало там”, каза още 36-годишният футболист. 

“В Берое първата цел е челната шестица. Мисля, че отборът има голям потенциал и добри футболисти. Надявам се с моя опит да помогна на отбора. Нова обстановка е, може би ще ми трябва време за адаптация. Не мога да прогнозирам колко гола ще вкарам. Дано са повече и отборът да си постигне целите” завърши Камбуров.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма