Ръководството на Левски работи под пара, за да привлече в тима качествен треньор, който да замени Николай Митов, научи БЛИЦ СПОРТ.

Дните на настоящия наставник са преброени и се очаква завършване на преговорите с негов наследник, за да бъде обявена официално неизбежната раздяла. Според наши източници вариантите са четирима, но имената им на този етап остават в тайна. 

Босевете на „сините“ са започнали търсене на нов треньор още в петък, часове след загубата с 1:2 от Хайдук (Сплит), с която приключи участието на Левски в Европа.

Равенството срещу Локомотив Пловдив (0:0) и поредната порция безийдена игра от Левски принуди босовете да форсират още по-мощно операцията "заместник на Митов". На „Герена“ искат час по-скоро да приключи всичко и отборът да има нов наставник.

В Левски дори са оставили към този момент на заден план преговорите с централен защитник и са концентрирани изцяло върху треньора. Николай Митов пък е напълно наясно със съдбата си и просто чака да му бъде предложено прекратяване на контракта.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма