Ръководството на ЦСКА иска да отговори подобаващо на сериозната селекция при конкурентите от Левски. На "Армията" търсят усилено сериозно ново звездно попълнение, с което да отговори на Габриел Обертан и Жорди Гомес, пише „Меридиан Мач“.

Търси се футболист със солидна визитка, който да играе като атакуващ халф или крило. В Борисовата градина дойдоха доста нови, но нито един от тях не с визитката на звездните попълнения на „Герена“.

За целта в момента на „Армията“ разглеждат европейския пазар, а не както обикновено този в Южна Америка, защото на Стария континент футболистите са по-разпознаваеми. „Червените“ ще опитат да направят сделката до 6 септември, когато затваря родният трансферен прозорец. След това е възможно привличането на свободни агенти. Само преди дни ЦСКА се подсили с Александър Барт и Раул Лое.

Един от вариантите за звезден трансфер на „червените“ Раул Русеску по всяка вероятност няма да се осъществи. Румънецът, който при престоя си в Севиля имаше клауза за откупуване в размер на 40 милиона евро, е свободен агент. Той обаче иска прекалено висока заплата и сериозна сума в размер на стотици хиляди евро на ръка за подписване на договор. Това най-вероятно ще провали сделката.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка