Играчите на Монтана се заканиха да изненадат Левски в двубоя на „Герена“. Мачът от 1/8-финалите за Купата на България е днес от 18:00 часа.

Трима от основните футболисти на тима говориха пред „Тема Спорт“ по повод сблъсъка със "сините". „Това, че съм носил синята фланелка и Левски е отборът на сърцето ми, в този мач го забравям. В момента съм футболист на родния ми клуб Монтана и ще дам всичко от себе си за победата. Очаквам труден двубой, но нашият отбор с всяка среща подобрява играта си и може да поднесе изненадата“, заяви 31-годишният таран на Монтанци Мирослав Антонов - Чилика.

За първи път от началото на сезона титуляр може да започне Сергей Георгиев, който се разписва срещу Левски през октомври 2014 г. „Спомням си много добре гола. В предишния кръг пък елиминирахме ЦСКА след успех с 2:1 у дома, като аз също се разписах. Може да се каже, че в турнира за Купата на България ми се получават нещата. В такива мачове отбор като нашия няма какво да губи, а може само да спечели – и адмирации, и уважение. Имаме своите шансове и на „Герена“, заяви Сергей Георгиев.

В успеха над Левски вярва и Петър Атанасов - „Всичко се решава в една среща, така че с малко късмет може да продължим напред“.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018