Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Димитър Бербатов се появи вчера на мач в София. Не на ЦСКА – Локомотив (Пловдив), а на Славия – Берое, за да наблюдава възпитаниците на своя приятел Александър Томаш.

Бербо беше седнал сам и гледаше замислен към терена. Последните информации гласят, че поне на този етап интерес към него няма отникъде, а помните какво обеща той наскоро: „Не си ли намеря нов отбор, ще сложа край на кариерата си”.

Така е. Бербатов вече е на 37 години и трудно ще се уреди някъде зад граница. Но пред него има вариант. Достоен вариант за край на кариерата. Митко трябва да завърши своя продължителен и успешен поход от мястото, от което проходи в професионалния футбол. В ЦСКА.

По този начин той ще стопли завинаги отношенията си с „червените” фенове, които доста му бяха набрали. Появата му на тържествата по случай 70-годишнината на „армейския” клуб донякъде зарадва многобройните привърженици на 31-кратните шампиони. Ще бъде обаче съвсем друго, ако Бербатов облече отново червената фланелка в официалните мачове. Тогава на 5 май Митко отдели огромно внимание на цесекарския купон, предавайки на живо събитието в "Инстаграм", когато заедно със Стоичков и Пената кацнаха на стадиона с хеликоптер. 

Преди към него имаше три оферти от ЦСКА. Два пъти с него разговаря Гриша Ганчев, а след това представител от по-долните етажи на „Армията”. Бербо излъга, като обяви, че никой от Борисовата градина не го е търсил. Напротив – ЦСКА искаше да го привлече, но той отказа.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Сега „червените” вече почти са завършили селекцията си в атака. Взеха заместник на Каранга – Роке Мауридес, който снощи започна по отличен начин престоя си в тима. Тези дни се чака втори нападател.

Но Бербо пак може да бъде полезен на ЦСКА даже и в ролята на „златна резерва”...
МИХАИЛ ДОКОВ/БЛИЦ СПОРТ

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019