Наглец със скъпарски джип направи голяма простотия и втрещи шофьорите в столичния кв. „Дружба”. Видео, заснело безумната му маневра, се появи във фейсбук групата „Забелязано в София”.

Действието се развива на кръстовището на булевардите „Проф. Цветан Лазаров” и „Христофор Колумб”, в началото на квартала. На кадрите се вижда как шофьорът на джипа „Мерцедес” G-класа решава да си спести няколко минути чакане и за минава през тревните площи.


 
Заради кортежа на руския премиер Дмитрий Медведев, който е на посещение в България по покана на министър-председателя Бойко Борисов, движението по „ Брюксел” и бул. „Христофор Колумб” бе спряно и се образуваха задръствания.
 


БЛИЦ TV: Борисов посрещна Медведев и бързо му влезе под кожата (СНИМКИ)

Мерките за сигурност около визитата доведоха до голямо задръстване и по "Цариградско шосе".Изобретателният водач моментално си навлече гнева на цялата мрежа. „Той така си е свикнал на къра - кара през ливадата! За него асфалта е по-неестествен!” и „Е он на село тетика си гази у нивата”, са само част от коментарите, които заваляха под поста.
 


На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света