Снимка на лъскаво златно Lamborghini (Ламборгини) за броени дни подлуди София, че и цяла България. След като колата бе забелязана първоначално на столичен булевард, докато е превозвана от репатрак, а по-късно БЛИЦ разкри, че тя е прекарана от Велико Търново до София, се породиха доста въпроси чии е автомобилът и каква му е връзката с България. 

Тайната падна, след като читател на БЛИЦ ни изпрати информация кой е късметлията, собственик на това бижу, като уточнява, че той е индиец.
 

 


Зад волана на екстравагантната кола се оказва Дийпак Радж. Във фейсбук профилът му обаче пише, че е от Дубай, но живее и има бизнес в България. Радж е завършил училище в Ню Делхи, Индия и университет в Ирландия. Брат му Йожеш Радж пък учи в Нов български университет. Става ясно още от профилите на двамата във фейсбук.

 

Дийпак веднага след като е получил колата си е побързал и да се похвали с нея на почитателите си в социалните мрежи, които никак не са малко. Над 10 000 души са последователи на профила му. 

 

Оказва се обаче, че мъжът има цял автопарк от готини и скъпи коли. Той има снимка още с Мерцедес, Ферари, БМВ, Бентли, на което се вижда, че е с български регистрационен номер и други. Като съобщение на снимката той е написал "Life is one time offer. Use it well !Garage 9 ! (Животът е еднократна оферта! Използвайте я добре! Гараж 9). Това означава, че той има още коли, вероятно също супер луксозни.

Дийпак Радж се оказва освен любител на скъпите коли и други скъпи вещи и екстремните изживявания. Той е скачал с парашут, пробвал е джет ботуши и е обиколил света. 

Дийпак се радва и на живота в България, става ясно от профила му. Там се намира и снимка от луд купон в Мегами и има и фотос с КамелияБрат му също е явно е почитател на луксозните стоки, тъй като и неговият профил е пълен със снимки с лъскави коли и други глезотийки. 

И в случай, че дамите се чудят - Не става ясно дали Дийпак има жена до себе си, но Йожеш  е отбелязал себе си като необвързан.