Странни снимки, направени по софийските улици взривиха социалната мрежа Фейсбук. Бдителни столичани снимали доста интересна случка. 

От фотосите се вижда как камион на пътна помощ прекарва кола. До тук нищо странно. Но всички акцентиран на това каква точно е колата. А тя е Lamborghini (Ламборгини).

Известна със свръх тузарската си визия и доста скъпа сума кола е качена на камиона, а от къде идва и на къде се е запътила така и не става ясно. Доста интересен е и цветът й - силно лъскав златист цвят. 
 Освен на столичен булевард тузарския автомобил, натоварен на камион, е засечен и извън столицата.


Във Фейсбук веднага започнаха да валят разностранни комнетари за случилото се: "Ебаси лъскавата цигания - все едно ръчно направен обков от тенекии за сирене"; "Купуваш си Ламборгини и след това го качваш на камион за да се похвалиш.... защото няма улица, по която можеш да го караш".

Разбира се има и по-колоритни статуси, свързани с актуалната акция "Богаташи", която от прокуратурата започнаха преди дни. "Хах, да не започна Цацаров да прибира Ферарите, Ламборгинита, Бентлита и Майбах" - пита шеговите потребител на Фейсбук.

Чия е тузарската кола и на къде отива така и не става ясно.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!