Финансовият директор на Левски Красимир Иванов съобщи, че интересът към акциите на клуба, които Спас Русев върна в касата на стадион "Георги Аспарухов", е сериозен. Директорът проведе тричасова среща с феновете в зала "Универсиада". На нея Красимир Иванов говори с точни цифри за задълженията на Левски. Финансистът поиска да знае дали Тръст „Синя България” има готовност да плаща месечната издръжка на клуба, ако получи акциите от Спас Русев. Той анонсира, че фенове на Левски от чужбина са изявили интерес да си купят акции.

"Тръст „Синя България” направиха писмено изявление, че имат желание да придобият тези акции. За съжаление тези акции са натоварени с много важен въпрос и той е „Какво ще се случва с месечната издръжка на клуба и как ще се плащат дълговете му?”, така че когато някой иска, аз като финансов директор бих искал някой на мен да може да ми отговори на тоя въпрос, за да знам доколко една такава претенция е състоятелна", каза Красимир Иванов.

"Имах два разговора с фенове на Левски от чужбина, които искат да купят някакви акции и да помогнат, така че може пък... т.е. интересът е голям”, добави финансистът след дългата и скандална среща между „синьото” ръководство и феновете на Левски снощи. Както вече съобщихме, изпълнителният директор Диана Иванова напусна по-рано зала "Универсиада", тъй като й прилоша. Наложи се дори пристигането на линейка на мястото.

Красимир Иванов се надява Спас Русев да промени решението си и да се върне начело на Левски. Това загатна вчера пред БЛИЦ СПОРТ и председателят на тръст „Синя България“ Илия Козарев

"Не искам от името на г-н Русев да кажа нищо, защото очевидно е сложен този отговор. На мен лично би ми се искало това да се случи, но виждате, че напрежението е голямо. Има очаквания от всички страни. Надяваме се това бързо да бъде забравено", добави Красимир Иванов.

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига