Изпълнителният директор на Левски Диана Иванова напусна преждевременно зала "Универсиада" и не дочака края на срещата с феновете. Както вече стана ясно, сбирката, на която беше дискутирана ситуацията в клуба след оттеглянето на собственика Спас Русев, протече при голямо напрежение, а ултрасите си позволиха да обиждат и псуват явилите се пред тях Красимир Иванов и Диана Иванова.

"Искам да се извиня от името на г-жа Иванова, която трябваше да напусне залата, тъй като й стана лошо. Отвън дойде и линейка", съобщи финансовият директор на "сините" в края на срещата с феновете, която продължи малко повече от три часа.

Още в първите минути след 19 часа страстите се нажежиха и запалянковците в прав текст казаха на двамата представители на ръководството на клуба, че и без тях Левски ще оцелее и че очакват да им предоставят акциите.

Това предизвика Диана Иванова да изрече следната реплика: "Мислех, че тук ви е събрала любовта към Левски, а вас ви обединява омраза!".

Думите й ядосаха още повече феновете, които обсипаха с обиди Иванова и колегата й от ръководството.

В "Универсиада" обаче лъсна и още един тревожен факт - често избухваха скандали между привържениците, които доста често бяха на противоположни позиции относно възгледите им за развитие на клуба. Имаше немалко обвинения към НКП и Тръст "Синя България".

На срещата тази вечер присъстваха около 500 фенове.

Припомняме, че в сряда собственикът Спас Русев депозира в офиса на клуба 26 383 777 броя акции, представляващи 86,73% от акциите с право на глас в "ПФК Левски" АД.

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига