Скандалният нападател на Берое Жуниор Мапуку обяви, че е напуснал клуба. В последните няколко седмици конгоанецът не спираше да върти номера на Петър Хубчев, само и само да си издейства разтрогване на договора. БЛИЦ дори разкри за скандал между него и фенове на „Ботев”, след като е отишъл в Пловдив на бар.

Мапуку обвини Хубчев и асистента му за напускането си, което обаче все още не е факт. От Берое отрекоха пред БЛИЦ конгоанецът да е прекратил договора си с клуба. Нападателят не се е появявал от 10 дни в Стара Загора и тепърва ръководството ще се събере да реши какво ще прави с него. Вероятно ще последва дисциплинарна санкция за конгоанеца или направо уволнение.

"Благодаря на всички хора в Берое. Благодаря на всички фенове, които са свързани с клуба. Бях много щастлив и не исках да напускам клуба, но отношението на старши треньора и асистента му към мен беше ужасно. Нямам нов отбор и не ходя по нощни клубове. Бях във Франция през това време. Успех на Берое!!!", написа Мапуку във „Фейсбук”.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015