Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев обяснимо беше в минорно настроение след мача в Разград, който "сините" загубиха с 0:2 от бившия му тим Лудогорец. "Липсва ни рутина и опит. Повечето са млади момчета. Аз съм доволен, че прехвърлят повече от възможностите, които имат", каза треньорът на "Левски".

"Надявам се да привлечем нови футболисти и да изглеждаме добре. След гола, който получихме от статично положение, отборът се отвори. След като обаче нямаме нападатели, не знаем какво да правим в атака. Това е в момента. момчетата се стараят", отбеляза Стоев.

"Предполагам, че на единия от двамата нападатели ще дойде жълтата карта другата седмица. Но не липсват само двамата нападатели. Вече казах и за двамата флангови футболисти. Радвам се, че момчетата се стараят. Наистина се стараят. Правят всичко възможно, за да изглежда отборът добре. Новите футболисти постепенно започват да се адаптират, но още не са във форма. Харесва ми хъсът и характерът, който проявяват към този момент", каза наставникът на "Левски", който отговори по следния начин на въпрос дали "сините" имат шанс за шампионската титла: "Свалете розовите очила. Твърде е рано. Може би след 15-ия кръг този въпрос накъде ще тръгне "Левски" ще бъде актуален. Може и след петия кръг да сме с 2 точки в актива, но има още много мачове."

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015