ПФК "Левски" потвърди, че Лукаш Гикевич е отстранен от първия отбор. "Сините" проведоха предпоследна тренировка преди реванша от полуфиналите за Купата на България с Лудогорец. Сблъсъкът е в сряда от 18:45 часа на "Герена" след 0:0 в Разград.

"Сините" излязоха за своето занимание на официалния терен на стадион "Георги Аспарухов" в 18:00 часа, като от основната група отсъстваше Лукаш Гикевич. Полският нападател е изваден от първия тим заради системно нарушаване на правилника, уточняват от клуба. БЛИЦ първи разкри, че Гикевич го играе сърдит, след като не му беше позволено да изпълни дузпа срещу Марек при победата с 3:1 в Дупница. Заинатилият се нападател ядоса още повече Стойчо Стоев, след като не отиде да поздрави Борислав Цонев след гола му от бялата точка. 

Останалите играчи проведоха пълноценна тренировка, като треньорският щаб заложи на комбинация от упражнения за скорост, бързина на паса и преса по протежението на терена. "Сините" обаче днес не тренираха дузпи.

В края на заниманието бяха отработени тактически постройки, статични положения и удари от далечно разстояние.

Утре "Левски" ще тренира от 18:00 часа. Заниманието ще бъде изцяло закрито за представителите на медиите. Стоев ще даде пресконференция на таблото пред тунела на Сектор "В" в 16:30 часа.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015