"Левски" победи Марек с 3:1, но въпреки това настоението в съблекалнята на "сините" не е така, както на Стойчо Стоев му се иска. БЛИЦ разбра, че двама от чужденците го раздават сърдити, и то точно преди мача на сезона - реваншът с Лудогорец за Купата, който е в сряда от 18:45 часа на "Герена" (0:0 в първата среща).

Недоволните след двубоя на стадион "Бончук" са Лукаш Гикевич и Либан Абди. Първият се заинати още по време на мача, когато изработи дузпа в края и хвана топката с идеята той да изпълни. Стоев обаче нареди Гикевич да предостави задачата на Борислав Цонев, който отбеляза. Полякът обаче не поздрави юношата, за което треньорът здраво го нахокал в съблекалнята, споделиха източниците на БЛИЦ. Гикевич много не се стреснал и дори си позволил да контрира Стоев, казвайки, че е редно той да изпълни дузпата, която сам е изработил.

С изказването си Гикевич изнервил Стоев, който за капак бил изненадан от недоволството на още един от играчите си. Сомалиецът Либан Абди възроптал за това, че не получил шанс срещу Марек. Крилото остана на резервната скамейка, въпреки че много искал да играе и да прекъсне головата си суша.

"Не си мислете, че има скандал. Просто конкуренцията в "Левски" е много голяма и всички футболисти е нормално да горят от желание и да искат да играят. Гикевич все пак е нападател, жадува да бележи. Действието му донякъде е обяснимо", поясниха източниците ни от "Герена".

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015