Ръководството на Локомотив (Пловдив) послуша призива на феновете на клуба и вдигна цените на билетите за предстоящото в неделя (8 март) градско дерби с „Ботев“ (Пловдив). Управата на „черно-белите“ обяви, че пропуските за двубоя ще се продават срещу 15 и 10 лева. Десет процента от приходите от дербито ще бъдат преведени на клубната легенда Аян Садъков, за да се подпомогне лечението му от Амиотрофична латерална склероза.

СЪОБЩЕНИЕТО НА ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ НА ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)
Скъпи локомотивци, приятели, пловдивчани,

След радостната победа срещу отбора на Локомотив София и класирането ни на полуфинал за Купата на България, за нас, а и за цялата спортна общественост в България, стана ясно, че когато клубът, феновете и играчите на Локомотив Пловдив са едно цяло, пред нас няма непреодолими препятствия!

С настоящото обръщение искаме да благодарим на всички фенове на отбора, застанали зад призива за повишаване цените на билетите. Ние разбираме, че икономическото състояние на държавата и града ни са далеч от европейските нива, на които всички ни се иска да бъдем, като това е и една от причините до сега да няма повишение на билетите за стадион „Локомотив“.

Въпреки че всички ние вярваме и сме убедени в светлото бъдеще на Локомотив, пътят, по който тръгнахме, е труден и изпълнен с препятствия. Затова и след уникалното по рода си разбиране и подкрепа, проявена от феновете на клуба ни, след много дискусии решихме да увеличим цената на билетите за следващото ни домакинство.

Цените на билетите за срещата в неделя (8 март) срещу Ботев (Пд) ще бъдат както следва:

Трибуна Спортклуб – 10 лева
Централна трибуна – 15 лева

Цената на пенсионерските билети, както и тези за хората в неравностойно положение, остава непроменена – 2 лева.

Няма как и да обърнем гръб на легендата на пловдивския и български футбол - Аян Садъков, който се бори с изключително коварна болест. За това и 10 процента от всички постъпления ще бъдат преведени в помощ на Аян!

Още веднъж, цялото ръководство и играчите на клуба, искаме да благодарим на феновете на клуба за проявеното единствено по рода си в България себеотрицание и любов към любимия отбор!

Само Локо – заедно можем всичко!

"А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015