Привържениците на Локомотив (Пловдив) поискаха нещо невиждано досега. Феновете на „смърфовете” излязоха с открито писмо до ръководство на тима, в което призовават за по-високи цени на билетите за пловдивското дерби с „Ботев”, което е в неделя от 13:30 час ана „Лаута”.

Ултрасите аргументират с желанието си локомотивската общност да подпомогне активно издръжката на любимия си клуб в трудните за него времена.

Ето откритото писмо на феновете:
„В седмицата преди дългоочакваното пловдивско дерби, призоваваме нашите братя и ръководители на любимия Локомотив за решение, с което всички милеещи локомотивци ще докажат своята съпричастност в този труден за клуба период. Нека в предстоящото домакинство на „Ботев” в продажба бъдат пуснати билети за трибуна "Спортклуб" и централния сектор на цени по-високи от обичайното.

Убедени сме, че този спектакъл няма да е по-скъп от посещение на кино-прожекция или театрална постановка, но с този жест ще докажем единността си. Нека прегърнем и по-рано оповестената идея за подкрепата на големия Аян Садъков, като част от приходите за билети бъдат в помощ за неговото лечение.

Призоваваме всички привърженици на Локомотив да подкрепят любимия си отбор, както във финалната стъпка към полуфинала за Купата на България в реванша срещу Локомотив София, така и с присъствието им на стадион "Локомотив" в неделя. Нека всеки сам намери начина си да подкрепи Локомотив и неговите ръководители, понесли в тези трудни времена, тежкия кръст по издръжката му. Дали с покупката на билет, или СМС по телефона - Локомотив има нужда от нас. Не сега, а веднага. Само Локо".

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015