Славия се справи с коравия Пирин (Гоце Делчев) с 2:0 в мач от 40-ия кръг на “А” група (втора седмица). Второто попадение заби Стоев в 23-ата минута. Той засече с глава центриране от ляво и прати топката в мрежата на Юсев.

В 88-ата минута резервата Карабельов с удар от 22 метра вкара в долния десен ъгъл за крайното 2:0. Дебют в "А" група направи младият защитник на домакините Семерджиев. Юношата е син на треньора в ДЮШ на клуба Ивайло Семерджиев. 

Старши треньорът на “белите” Милен Радуканов пусна в игра предимно резерви и юноши, но това не попречи на тима да контролира играта. Съдията Драган Стойков от Благоевград направи дебют в “А” група. Представители на Славия и на Съдийската комисия на БФС поздравиха рефера пред началото на двубоя.


СЛАВИЯ - ПИРИН (ГД) 2:0
1:0 Емил Стоев (23), 2:0 Янис Карабельов (88)


logo_Slavia.jpg
СЛАВИЯ
: Петров, Пашов, Дюлгеров, К. Велков, Панов, Шалаев (90 - Семерджиев), Величков, Марчев, Абушев, Александров (75 - Карабельов), Стоев (59 - К. Василев).
Резерви: Вълков, Апатич, Кръстев, М. Петков
Треньор: Милен Радуканов




2_29.jpg
ПИРИН (ГД):
Юсев, Катунчев, Самокишев, Маркес, Башов (64 - Стефанов), Газиев (46 - Ловков), Ибраим, Близнаков, Витанов, Лапантов, Хазуров (61 - Ил.Петров)
Резерви: Янев, Гуцев, Ил. Петров, Крушовски, Грозданов
Треньор: Йордан Боздански



София, стадион "Славия"
Съдия: Др. Стойков
Жълти картони: Самокишев (Пирин)

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА