Още един здравословен проблем се стовари върху ЦСКА в навечерието на вечното дерби с “Левски”, което е в понеделник от 16 часа. Пламен Крачунов е с разкъсан мускул на аддукторите. Това е станало ясно след направения вчера ядрено-магнитен резонанс. БЛИЦ припомня, че именно Крачунов донесе победата с 1:0 на ЦСКА срещу "сините" в последния двубой между двата съперника.
 
“Травмата е на десния крак – горе до слабините. При аддукторите имат пет мускула. Единият е силно разкъсан. Крачунов може да играе, но само на силни обезболяващи инжекции”, поясниха от ЦСКА.
 
Пламен е почувствал остра болка още на мача с Локомотив в Пловдив, загубен с 0:2, но на другия ден нямал проблеми. След това обаче на тренировките болките се възстановили.
 
Както е известно, Валентин Илиев със сигурност пропуска мача с “Левски”, а контузията на Крачунов допълнително усложни ситуацията с “червената” отбрана. Ако Пламен остане на пейката, защитата на ЦСКА ще има следната формация: десен бек Апостол Попов, централни защитници Венцислав Василев и Джаксън Менди и ляв бек Жереми Фо-Поре.
"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ