Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов възропта срещу датата за следващото вечно дерби. Както БЛИЦ вече писа, днес стана ясна точната дата и час на сблъсъка "Левски" - ЦСКА от 34-ия великденски кръг на "А" група. Мачът между "сините" и "армейците" ще се състои след най-големия християнски празник - последният ден от празниците - 21 април. Поредната битка между "Левски" и ЦСКА (шеста за този сезон) ще бъде от 16:00 часа в понеделник на Националния стадион "Васил Левски".

“Аз не съм доволен за датата на дербито, никой в ЦСКА не е доволен, защото беше друга дата. Всичко можеше да е по друг начин, но сега “Левски” и ЦСКА са най-слабите във взимането на решенията и никой не се съобразява с нас. Предполагам, че и на “Герена” не са доволни от промяната”, заяви Младенов в предаването "Пред банята".

Според него “армейците” трудно ще се преборят за титлата. “В българския шампионат някои неща много трудно ще се променят. Все по-малко вярвам в това. Почти всеки кръг се наглеждаме на неща и ситуации, в които съдиите се намесват и насочват мача в определена посока, посочи Младенов. - Точно затова се съмнявам да се промени нещо в този шампионат. Всички ги знаем нещата, но когато някой ги изговори, става ревльо, плачко и какво ли още не. Още веднъж ще кажа, че не съм аз човекът, който да дава точна оценка на съдиите. Не е наша работа да ги коментираме, но има толкова много неща в последните две години, за които трябва да се взимат мерки, а те се подминават с лека ръка. Много мачове се коментират, но остават между нас. Пламен Марков говореше за един мач преди време и това остана просто така, увисна във въздуха. Така няма да се промени към добро.”


"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ