Нови сериозни промени настъпиха в ръководството на “Ботев” (Пловдив). Един месец, след като от съвета на директорите бяха освободени членовете Марин Бакалов и Емил Тиберов, както и председателят на Съвета Юли Попов, сега със своите постове се разделят изпълнителният директор Ангел Палийски и спортният директор Александър Александров-Кривия.
 
Слух за уволнението на Александров се появи още в събота след обяд, но хора от клуба обявиха пред БЛИЦ, че това са спекулации. Дори Ангел Палийски беше категоричен, че информациите са лъжи и инсинуации. Часове по-късно стана ясно, че той е освободен от поста си заедно с Кривия. Решението за раздялата на “Ботев” (Пловдив) с двамата е взето от собственика на клуба.
 
Очаква се в неделя раздялата на Палийски и Александров с “канарчетата” да бъде оповестена официално. Това може да стане преди или след дербито с Литекс от 31 кръг на “А” група, което ще се игре на клубната база в Коматево от 15:45 часа. Докато освобождаването на Сашо Александров може да се приеме като очаквано, тъй като той отдавна е обект на критики от феновете, то раздялата с Ангел Палийски може да се приеме като изненада.