Слух, че спортният директор на “Ботев” (Пд) Александър Александров е бил уволнен, разбуни Пловдив. Информацията обаче беше отречена от четири независими източника, близки до клуба. “Кривия уволнен? Няма такова нещо! Темата не е постяване изобщо на дневен ред. Не знам откъде идват такива информации. Това са някакви лъжи, инсинуации на ваши колеги”, коментира пред БЛИЦ изпълнителният директор на пловдивския клуб Ангел Палийски.

Слухове за смяна на Сашо Александров периодично витаят в публичното пространство, но досега се оказват само кьорфишек. Най-силни бяха след слабия старт на пролетния полусезон. “Ботев” започна първенството като претендент за шампионската титла, но се свлече в класирането. В момента “канарчетата” са на 4-о място във временното класиране на “А” група с 51 точки. Лидерът Лудогорец е с 66 т.

Кривия си навлече гнева на феновете, след като отстрани от отбора един от любимците им – Бобан Грънчаров. “Може и да ме освободят. Ако собственикът прецени, че не си върша работата, може и да ме махне. Шефовете ще го преценят това дали с Мъри сме се справили. Щом сме седми обаче, значи не сме се справили по най-добрия начин”, изтъкна преди време самият Александров.


"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ