Тодор Батков посочи кой е новия Антонио Вутов в "Левски". Както е известно, тази зима "сините" трансферираха в Удинезе един от най-големите таланти в българския футбол в момента. Батков обаче е убеден, че от школата на клуба ще произлизат още добри младоци. Адвокатът каза, че следващият Вутов е Илия Димитров. Нападателят е на 17 години, води подготовка с първия отбор и треньорът Антони Здравков му дава шанс в контролните мачове.

"Надявам се да сме готови за новия полусезон. Продължаваме с попълненията. Очевидно ще трябва време на новите да навлязат в ритъм. Надявам се бързо да се реши въпроса с картата на Рафаел Бастос, но със сигурност няма да играе в събота срещу Славия. Довечера пристига нов футболист, утре ще мине прегледи. С него ще запълним лявата зона на защитата", коментира Батков, след като поднесе цветя пред паметника на Васил Левски при отбелязването на 141 години от обесването на Апостола на свободата.

Както е известно, "сините" очакват национал на ЮАР - бившият ляв защитник на Жилина Рикардо Нунес.

"Възможно е да привлечем и още някой в офанзивен план, тъй като знаете, че лявата зона е проблемна след контузията на Антон Огнянов. Имаме Владислав Мисяк, имаме и Миро Иванов, но ми се ще конкуренцията да е по-голяма. С Гаджев ще подпишем новия договор, когато се разберем. Ще стигнем и до това. Не мисля, че ще имаме проблем с него", каза Батков.

"Доста е луксозно да имаме трима централни нападатели, четирима даже, защото не трябва да забравяме Илия Димитров. Той има всички качества да е новият Вутов. Доста е луксозно, но какво да правим - има договори. С Даниел Димов има някакъв конфликт и му е наложено наказание. Не виждам нищо драматично", добави адвокатът.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКA

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ