Сериозни промени плани­ра Славия през зимната пау­за. Те са свързани със състава на тима, пише „Тема Спорт". Ръководството на столичани е разочаровано от някои от футболистите и след Нова година почти си­гурно ще им посочи врата­та.

Според запознати чистка­та ще засегне 4-5 играчи. Сред тези, чийто мерник е вдигнат, са Димо Атанасов, Милен Василев, Янко Сандански, Павел Попара и други. На този етап президен­тът Венцеслав Стефанов е гласувал доверие на старши треньора Милен Радуканов.

Наскоро босът на "белите" обяви, че през зимата ще бъ­де направен почти изцяло нов отбор, който ще включ­ва само две-три по-сериозни имена и основно млади игра­чи от школата.

„Белите” отпаднаха от Купата на България, а в първенството едва ли ще се преборят за място в първата седмица, така и този сезон може да се счита за провален.

В същото време стана ясно, че столичани ще подпи­шат с бившия футболист на ПСЖ Албер Банин. Той изкара десетдневни проби с тима. Не е изключено камерунският халф да бъде картотекиран още за малкото софий­ско дерби с Локомотив в петък.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ