Треньорът на Черноморец Димитър Димитров е депозирал оставката си, която обаче няма кой да приеме, разбра БЛИЦ.

Източниците ни от стадион "Лазур" съобщиха, че Херо е крайно огорчен от ситуацията в клуба и най-вече от безотговорното отношение на собственика Митко Събев към отбора, който записва загуба след загуба и е в зоната на изпадащите. Снощи гладните "акули" паднаха с 0:1 от Локомотив (Пловдив) и заемат 12-ото място с едва 11 спечелени точки от 12 кръга.

Играчите не са виждали заплати вече няколко месеца. Херо също чака доста пари. На треньора най-неприятно му ставало, когато направел опит да разговаря със Събев. Началникът обаче не отговарял на телефонните обаждания на разтревожения за бъдещето на клуба Димитър Димитров. Събев също така от доста време не се е появявал и на стадиона. Това много вбесявало Херо, който бил готов вече да си тръгва от Черноморец. Дори депозирал оставката си, но за момента тя била отхвърлена и никой не я приемал.

"Знам, че тази година ще ни бъде изключително тежка и трудна. Ще бъде борба за оцеляване. Замислял съм се дали да оставам, дори съм го споделял с ръководството. Ситуацията е тежка", отрони след снощната загуба от Локо (Пд) отчаяният Херо.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ