Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви най-новото попълнение Върджил Мисиджан за най-скъпия играч в кратката история на клуба. Шефът не пожела да разкрие финансови детайли около сделката, която доведе холандеца от Вилем II в България.

"Събитието е малко извънредно, но за наше щастие преди преди няколко часа финализирахме трансфера на най-новото ни попълнение - Мисиджан", каза Петричев при представянето на крилото и Георги Терзиев като играчи на шампионите.

„Георги Терзиев го обявихме по-рано. Сега е моментът да представим тези момчета пред вас. Те вече са картотекирани. При желание от страна на треньора Стойчо Стоев могат да бъдат ползвани още утре в мача срещу Локомотив (Пловдив). Знаете каква е нашата политика, която се опитваме да следваме – да разчитаме на млади играчи. Върджил е на 20 години, Терзиев – на 21. Това е пътят, по който ще вървим", каза още директорът.

"Лудогорец е хубав клуб, с големи амбиции, нови играчи, нов треньор, двукратен шампион. Ще дам най-доброто за този отбор", каза Мисиджан.

"Познавам някои от играчите в България. Имам предвид Гари Родригес, играл съм срещу него. Познавам Мичел Бургзорг. И срещу него съм играл, а сега ще сме съотборници", добави Мисиджан, позирайки с фланелката с номер 93 и надпис на нея: "Фура".

"Как дойдох тук ли? Попитах мой приятел, който е играл в "Ботев" (Пловдив) - Марлон Перейра. Той ми каза, че е добър избор, защото това е топ клуб в България. Имат големи амбиции, както в Шампионска лига, така и в Лига Европа. Не беше лесно, но беше добро решение да дойда тук", допълни холандецът.

"Изключително щастлив съм от трансфера си в Лудогорец. Вчера за първи път тренирах с отбора. Запознах се с новите играчи, с другите се знаем. Тук можеш да израстваш и да имаш по-добро развитие. Идвам в шампиона на България, това е едно стъпало напред в моята кариера“, заяви привлеченият от Черноморец Георги Терзиев.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ