Собственикът на Лудогорец Кирил Домучиев изрази надежда, че скоро "Левски" и ЦСКА отново ще бъдат силни, а това ще бъде в полза на футбола в България.

"Добре, че започнахме няколко проекта. И Цветан Василев и ние, да не говорим за пионера Гриша Ганчев. Надявам се, че столичните грандове и „Левски” и ЦСКА ще вземат мерки и ще си подобрят нещата. „Левски” има голям ресурс и фенска маса. Искам да има силни ЦСКА и „Левски”. Знаете ли колко се радвам, че ЦСКА не се отказа от първенството.

Бях за малко в ЦСКА и видях, че нещата са много порочни. Като не даваш парите, трудно може да даваш акъл,. Това, което се създава, по принцип може да работи, но е много важно кой ще управлява тези пари и как ще ги разходва. Проблема е, че има голяма корупция във футбола и е трудно да се намерят мениджъри, които да се занимават с ЦСКА. Да не говорим, че има много фенове на ЦСКА с големи претенции", заяви Домусчиев пред ТВ7.

Той призна, че е получавал предложения да помага на ЦСКА.

"От „Левски” не са ни търсили, но за ЦСКА сме получавали много пъти предложения да помогнем. Аз лично предпочетох, тъй като нямаше друг начин след напускането ми на ЦСКА, да направя този проект и да натрием носа на хората, които смятаха, че нищо не разбираме от футбол", каза шефът на Лудогорец.

"По принцип започвам около 9 часа и причината е основно, че така сме направили работното време, че колегите, които имат задължения с деца, ученици, да си свършат спокойно нещата. За сметка на това работният ми ден продължава до 20, 21 часа. За първите две години отделях много време за този мой проект. Нужно е време да вникнеш в този бизнес футбола, да му разбереше философията. Всичко трябва да се менажира и да имаш голям екип", сподели Домусчиев как минава един работен ден за него.

Какво каза босът на Лудогорец за "Газпром" и Борислав Михайлов - прочетете ТУК!