ЛОКО (Пд) - БЕРОЕ 3:1
1:0 Аласан Н`Дайе (41), 1:1 Давид Каядо (54), 2:1 Габриел До Кармо (62), 3:1 Мартин Камбуров (87-дузпа)

Мачът по минути
1 - svirkata.jpg Начало на срещата в Пловдив.
3 - Давид Каядо напредна по лявото крило и центрира в наказателното поле на Локо (Пд) за Здравко Илиев, Диего Фераресо обаче се намесва и избива с глава в корнер.
5 - Дълъг пас към Йордан Тодоров, който пробва удар от въздуха, но твърде слабо и топката излиза в аут.
6 - Йордан Тодоров центрира, топката се отби в крака на Веселин Пенев и направи парабола към вратата, където Караджов не успява да се намеси преди Габриел до Кармо да може да играе с нея, но нападателят на "черно-белите" я изпраща в аут.
11 - Удар на Здравко Илиев от около 20 метра, топката прелетя над вратата на гостите от Стара Загора.
18 -  jalt.jpg Първи жълт картон в мача. Получава го Веселин Пенев, който фаулира Габриел До Кармо.
19 - Здравко Лазаров центрира от прекия свободен удар, отбраната на Берое се справи, а и беше маркирана игра с ръка на Мартин Кавдански.
24 - Елиаш Да Силва беше фаулиран от Йордан Тодоров. Удобна ситуация за Берое. След заучено положение, топката излиза в корнер за гостите. След изпълнението му не се стигна до опасност пред Йордан Господинов.
27 - Пробив на Диего Фераресо, който преодоля двама от Берое, но беше фаулиран от Борислав Стойчев пред наказателното поле на гостите.
28 - Мартин Камбуров стреля от прекия свободен удар, изпрати топката над вратата на Караджов.
31 - jalt.jpg Жълт картон за Диего Фераресо, който спря атака на Берое, поваляйки Давид Каядо.
37 - jalt.jpg Жълт картон за Габриел До Кармо за симулация.
41 - topka.jpg ГОЛ! 1:0 за Локо (Пд)! Аласан Н`Дайе открива резултата в полза на домакините и трибуните на "Лаута" изригват! Здравко Лазаров центрира от корнер към далечната греда, където Аласан Н`Диайе надскочи бранител в зелето и засече с глава, пращайки топката неспасяемо вляво от застаналия в центъра на вратата си Иван Караджов.
41 - jalt.jpg Жълт картон за Аласан Н`Диайе, който изрази бурно радостта си след гола.
45 - Добавеното време е 2 минути.
45+2 - jalt.jpg Жълт картон за Георги Андонов.
45+2 - Край на първото полувреме.

46 - svirkata.jpg Начало на второто полувреме.
47 - Привържениците на Локо (Пд) запалиха множество факли и фойерверки, което накара съдията Станислав Тодоров за кратко да прекъсне мача.
53 - Амир Саюд центрира към Георги Андонов, Валери Георгиев се намеси добре и чисти в корнер. След късото изпълнение на Саюд и последвалото центриране защитата на Локо (Пд) се справи.
54 - topka.jpg ГОЛ! Берое изравнява - 1:1! Давид Каядо наказва Йордан Господинов! Гостите направиха отлична контраатака, топката беше пусната от Амир Саюд късо за нахлуващия на скорост в наказателното поле на "смърфовете" Каядо, който напредна и вкара с диагонален удар по земята.
62 - topka.jpg ГОЛ! Локо (Пд) отново повежда - 2:1! Габриел До Кармо бележи! Александър Якимов центрира към Мартин Камбуров, който стреля с глава, топката срещна лявата греда и се върна в наказателното поле на домакините, попадайки право в Габриел До Кармо, който от 2-3 метра пред голлинията я засече и реализира в мрежата на Караджов.
66 - Удар на Здравко Илиев от 30-ина метра е уловен от Йордан Господинов.
68 - Здравко Лазаров центрира от пряк свободен удар в ляво по атаката на Локо (Пд) към далечната греда, където Аласан Н'Диайе играе с глава, но след намеса на Владимир Зафиров топката излиза в корнер. След изпълнението Андонов успява да изчисти.
72 - "Смърфовете" пропиляват отличен шанс. До Кармо получи топката в центъра, напредна и пусна добре към Камбуров в наказателното поле на Берое, опитният нападател центрира успоредно на голлинията, но Здравко Лазаров закъсня и не успя да засече топката до далечната греда и тя излезе в аут. При ситуацията Камбуров можеше директно да стреля, но предпочете да подава на съотборник.
74 - smqna.jpg Сашо Станков извършва първа смяна. Георги Стефанов влиза в игра, Александър Якимов напуска терена.
75 - Берое за малко да изравни. Здравко Илиев беше изведен в наказателното поле на домакините, преодоля Йордан Господинов и стреля, но Диего Фераресо изчисти с глава от голлинията.
75 - smqna.jpg Петър Хубчев пуска Венцислав Христов и Дончо Атанасов. Игор Джоман и Здравко Илиев излизат.
77 - smqna.jpg Здравко Лазаров отстъпва мястото си на новото попълнение на Локо (Пд) Андрей Атанасов.
80 - smqna.jpg Повторен дебют за Пламен Крачунов с екипа на Локо (Пд). Завърналият се на "Лаута" защитник влиза на мястото на Габриел До Кармо.
85 - ДУЗПА за Локо (Пд)! Георги Стефанов падна в наказателното поле на Берое и подлъга съдията Станислав Тодоров, който помисли, че Пламен Крумов е фаулирал играча на домакините почти на аутлинията вляво от вратата на Берое.
86 - jalt.jpg Жълт картон за Борислав Стойчев за оспорване на решението на рефера да отсъди пресилено 11-метров наказателен удар.
87 - topka.jpg ГОЛ! 3:1 за Локо (Пд)! Опитният Мартин Камбуров пронизва Караджов, изпращайки топката в долния му ляв ъгъл. Стражът на Берое усети ъгъла, но изстрелът на голмайстора беше много силен и влетя неспасяемо в мрежата.
90 - Добавеното време е 4 минути.
90+4 - Край на мача. Локо (Пд) победи Берое с 3:1 и се изравни с челниците "Ботев" (Пловдив) и Литекс, като и трите тима имат по 7 точки.

lok.jpg

ЛОКО (Пд):
12.Йордан Господинов, 33.Александър Тунчев, 24.Мартин Кавдански, 27.Александър Якимов (74-88.Георги Стефанов), 3.Валери Георгиев, 7.Йордан Тодоров, 22.Аласан Н`Дайе, 77.Здравко Лазаров (к) (77-99.Андрей Атанасов), 87.Диего Фераресо, 50.Габриел До Кармо (80-6.Пламен Крачунов), 11.Мартин Камбуров
Резерви: 1.Божидар Стойчев, 6.Пламен Крачунов, 18.Асен Георгиев, 25.Руслан Куанг, 53.Флавио Паулино, 88.Георги Стефанов, 99.Андрей Атанасов
Треньор: Александър Станков

ber.jpg
БЕРОЕ: 12.Иван Караджов, 17.Пламен Крумов, 5.Борислав Стойчев, 3.Владимир Зафиров, 28.Веселин Пенев, 21.Елиаш Да Силва, 27.Игор Джоман (75-11.Дончо Атанасов), 2.Здравко Илиев (77-10.Венцислав Христов), 88.Давид Каядо, 91.Амир Саюд, 7.Георги Андонов (к)
Резерви: 22.Благой Макенджиев, 14.Игнат Дишлиев, 15.Георги Динков, 19.Мартин Райнов, 92.Иван Горанов, 11.Дончо Атанасов, 10.Венцислав Христов
Треньор: Петър Хубчев


Пловдив, стадион "Локомотив" - 6000 зрители
Съдия: Станислав Тодоров
Жълти картони: Диего Фераресо, Габриел До Кармо,  Аласан Н`Дайе (Локо Пд); Веселин Пенев, Георги Андонов, Борислав Стойчев (Берое)


ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ