ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Раждането на втората дъщеричка на Димитър Бербатов продължава да е основна тема в публичното пространство. Димитър Бербатов-старши и Верка – дядото и бабата на футболната ни звезда, също взеха отношение относно щастливото събитие. БЛИЦ още вчера написа за драмата около името на втората щерка на Бербатов и Елена. След разногласия половинката в семейството отсякла, че малката ще се казва Елиа.

“Моето желание беше да я кръстят Маргарита, на бабата”, заяви Димитър Бербатов-старши пред репортер на ТВ7. Дядото на най-голямата ни звезда в последните години си помага с патерици, престоял е известно време в болница миналата година.

“Щастливи сме и чакаме още (б.р. – дядото има предвид още правнучета). Докато не родят момче, все да раждат. Елена все ще ражда”, шегува се дядо Мицо, както го наричат роднини и приятели в село Марикостиново. Дядо Мицо и баба Верка вече имат трима правнуци – момче от Асен Бербатов и двете щерки на Димитър Бербатов и Елена.

“Как да се чувстваме? Весели, малко ракия и винце и така посрещнахме вестта. Уважават ни местните, все навънка съм, с патериците, уважават ме. Бях в болница миналата година, но сега съм добре”, казва още дядото на нападателя на Фулъм.

Баба Верка добавя и показва снимки на стената в стаята: “Що да кажа, снимки. Много ни е мъчно. Митко заедно с баща му дойдоха да видят дядо Мицо в болницата миналата година. Подари ни телевизор. Ние вече сме стари, хора на по 80 години и имахме стар телевизор. Ама сега е горе, гледаме на новия, който ни донесоха от Митко.” За финал двамата пожелаха здраве и късмет на внуците си Асен и Димитър и на децата им./БЛИЦ

Бабата на Димитър Бербатов (долу вляво)

untitled1w.jpg

Бабата и дядото на Димитър Бербатов

000000000000000000000000000000untitled13.jpg