ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Невероятните драми около името на втората дъщеричка на Димитър Бербатов, която се роди на 18 ноември вечерта, са продължили до тази сутрин. Както БЛИЦ разкри – до вчера следобед в клиниката “Свети Лазар”, където стана раждането, не беше записано името на детето. Едва днес сутринта най-после е било обявено как ще се казва момиченцето – Елиа.
 
Първоначално майката Елена решила все пак да угоди на свекърва си Маргарита, която настояваше внучката й да носи нейното име. Още преди раждането е имало скандали по добре познатата в България тема, за което вестник "ШОУ" първи писа.

В крайна сметка Елена направила компромис и съвместно с Бербатов обявили, че малката ще се казва Елена-Маргарита. Хем на нея, хем на свекървата. Или както звучи една поговорка - хем вълкът сит, хем агнето цяло. Даже така тръгнали да записват бебето.
 
Като чула обаче новината, най-популярната медицинска сестра от Благоевград се разсърдила и заявила, че не иска двойни имена. Майката на Бербатов продължавала да настоява само за Маргарита и нищо повече.
 
Това вбесило Елена, която в последния момент уведомила лекарите в клиниката, че окончателното решение е Елиа. И точка по въпроса! Голямата дъщеря на Димитър Бербатов – Деа, носи неговата буква, а новороденото момиченце на майка си – Е.