Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че Димитър Бербатов може и да не подпише с Фулъм. Дори е възможно да играе в Тотнъм. Това шотландецът обяви пред официалния сайт на клуба, уточнявайки, че няма никаква информация къде се намира Митко и какво точно прави. Припомняме, вчера пред БЛИЦ от Лондон мениджърът Емил Данчев съобщи, че Димитър Бербатов е подписал с Фулъм. Официално потвърждение от лондонския клуб обаче все още няма.

"Бербатов винаги си тръгва. И миналата година казах, че след края на сезона ще напусне. Все още обаче не е. Дори не знам какво се случва с него. Нямам никаква връзка. Мислехме, че е в Италия, но се оказа, че не е. Може да бъде навсякъде, наистина. Няма да бъде изненада, ако е в Тотнъм. Има най-различни слухове. И не мисля, че е при Фулъм", коментира Фъргюсън пред официалния сайт на "червените дяволи".

"Той е много талантлив футболист и се представя добре, особено в домашни мачове. Димитър е единственият играч, вкарал хеттрик за Юнайтед срещу Ливърпул от много време насам. Ние обаче променихме начина си на игра и той се оказа излишен. Започнахме да играем с повече скорост, което принуди противниците ни да се организират по-бързо срещу нас. Той обаче е много талантлив. Независимо къде ще отиде, Димитър ще се справи добре", добави сър Алекс.