Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Димитър Бербатов вече официално е футболист на Фулъм. Новината съобщи за БЛИЦ от Лондон мениджърът Емил Данчев.

"Митко премина успешно медицинските тестове, след което подписа с Фулъм", заяви импресариото. "Още снощи  ви уведомих, че той твърдо избра Фулъм. Ето че вече всичко е на сто процента приключено. Днешният ден беше чисто формален. Уточнихме някои дребни детайли, след което останаха прегледите. Пожелавам успех на Бербатов в новия му отбор. Мартин Йол е много щастлив, защото след Тотнъм двамата отново ще работят заедно", добави Емил Данчев.

БЛИЦ бе първата агенция не само в България, в  която късно снощи бе официално потвърдено, че Бербатов ще подпише с Фулъм. Това стана, след като мениджърът Емил Данчев изпрати смс до редакцията, в който ни уведоми, че Димитър е избрал "котиджърс".

Най-вероятно Бербо ще дебютира за новия си тим още в събота, когато от 14,45 часа българско време Фулъм гостува на Уест Хям в мач от Висшата английска лига.

Димитър Бербатов и екипът му предвиждат да дадат пресконференция в София в неделя, 2 септември, на която да отговорят на всички въпроси относно трансфера във Фулъм.