Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Словенският Мура ще играе с ЦСКА във втория предварителен кръг на Лига Европа. Тимът на Франц Шифер победи считания за фаворит Баку от Азербайджан с 2:0 в реванша и след 0:0 в първия мач продължава напред в турнира. Първата среща е на 19 юли в Словения. "Червените" са домакини в реванша на 26 юли на Националния стадион „Васил Левски“ от 20:00 часа. Двубоят в София ще бъде излъчен по Нова телевизия.

На стадион “Шпортни парк” в Лендава домакините имаха почти пълно надмощие и можеха да запишат и по-убедителен успех. Мате Етерович откри резултата в 26-ата минута, а гостите така и не успяха да излязат до края от шока. През второто полувреме в игра за азерите се появи ветеранът Марис Верпаковскис, но и той не успя да направи нищо. В 83-ата минута другото отстрие на Мура – Нусмир Фаич, засече с глава центриране от корнер и докара до екстаз феновете по трибуните – 2:0.

Нова телевизия ще излъчи и домакинския мач на "Левски" срещу ФК Сараево във втория предварителен кръг на Лига Европа. На 19 юли “сините” приемат босненците. Медията държи правата и за евентуалните срещи на “сини” и “червени” в третия предварителен кръг на Лига Европа. Естествено за това двата клуба ще получат допълнителни пари, но преди това трябва да прескочат втория кръг в надпреварата. Нова телевизия ще предава на живо и дебюта на Лудогорец в Шампионската лига срещу Динамо (Загреб). Мачът е на 18 юли от 21:00 ч. в Разград.