Феновете на “Левски” останаха крайно разочаровани след мъката и победата с минималното 1:0 срещу Монтана. При резултат 1:0 в 81-ата минута малобройната агитка на “сините” започна да скандира: “Оставка, оставка” по адрес на Георги Иванов. За първи път от началото на сезона ултрасите поискаха публично и със скандирания на стадиона Гонзо да си ходи. Публиката застана зад отбора и даде време на треньорския щаб след ранното отпадане от Лига Европа от Спартак (Търнава), запази мълчание и след загубата от Черно море с 1:3, но днес в края на мача с Монтана изрази мнението си.

Гневът на публиката беше отприщен след безумно отиграване на Иво Иванов и голово положение на Монтана, което обаче Николай Чипев не успя да реализира.

След края на двубоя на "Герена" феновете изпратиха с освирквания футболистите и треньорския щаб, а скандиранията "Оставка" продължиха. Освен това привържениците обърнаха демонстративно гръб на терена и така останаха няколко минути. През това време собственикът Тодор Батков и Константин Баждеков изглеждаха отчаяни, босът триеше челото си и не вярваше на скандиранията на феновете./БЛИЦ