Женски форум се запали по тази диета за отслабване, която е действително феноменална! С идването на лятото и мечтите за плажа и морето няма човек, който да не се тръшка, че е нужно да свали поне няколко килограма. Диета за отслабване се предлага във всеки срещнат сайт или вестник, но лошото е, че не всички са ефективни.

Представяме ви тази диета, тъй като тя безпрекословно накара женски форум да гръмне.

И това е интересно - Яйца на закуска и сбогом на излишните килца - още по темата четете на най-добрия здравен сайт zdrave.to

Доволните от нея дами са действително много, но тя може да се спазва без никакъв проблем и от мъже. Последните няма да реват много, тъй като самата диета е и вкусна, а не само полезна.

В рамките на две седмици – толкоз е периодът на режима, се свалят шест килограма. И това е самата истина. Стегнете се обаче и се откажете изцяло от алкохола през този период, тъй като той ще провали усилията ви.

Другото, което забравяме, е захарта и тестото. Но те така или иначе са табу при всяко отслабване. Нашата диета е диета с усилена консумация на таратор. В него обаче не бива да има мазнина. Прави се само от нискомаслено кисело мляко, вода, краставици и щипка сол. Може да сложите и копър, разбира се.

Таратор ядете по два или три пъти на ден – една голяма купа всеки път. На закуска започвате с две твърдо сварени яйца и чаша кафе без подсладители. Преди обяда хапвате купа таратор, а на обед си правите свежа салата малък или среден размер.

Следобед отново ядете таратор, а за вечеря към таратора може да има и парче риба или бяло месо от пилешко. Ако останете само на таратор, също няма да сбъркате и дори ще свалите по-бързо килограмите през първите дни от диетата.

Риба или пилешко може да хапвате всеки ден, но не повече от 150-200 грама общо. Останалото е две яйца, салати и разбира се, вкусния таратор.

Салатите си ги овкусявате с малко сол, лимонов сок или ябълков оцет и съвсем малко зехтин. Олио не се препоръчва, а и зехтинът е в пъти по-полезен.

Желаем ви успешно вталяване и гордо стъпване на плажа по време на лятната ви отпуска.