Най-накрая! Диетоложката Яна Данаилова каза каква е алтернативата на вредните храни
И това е интересно - 8 природни начина да се справите с холестерола и високото кръвно! Четете още полезни съвети и новини за вашето здраве на най-полезни здравен сайт Zdrave.to
За приготвяне на ястието Яна Данаилова използва розови домати, левурда (див чесън), авокадо, кашу, малко тахан, хранителна мая, куркума и хималайска сол на вкус. Всички съставки се разбиват с помощта на блендер.
"Храните, използвани за супата са изключително полезни, имат високо съдържание на антиоксиданти, дивият чесън например притежава силно противовъзпалителни стойности и за разлика от обикновения е по-лесен за храносмилане", сподели още гостът в студиото на Bulgaria ON AIR.
Тя посъветва зрителите да не добавят вода към ястията, които консумират, защото те разреждат стомашните сокове.
Последвайте ни
0 Коментара: