Млада двойка от Великобритания, на която й било заявено, че никога няма да може да зачене деца, празнува втория рожден ден на своите синове-близнаци. Които се родили само на 18 месеца преди втората двойка близнаци на семейството, съобщава „Мирър“.
24-годишната Катерин Маккулъх смятала, че никога няма да зачене заради рядко и тежко инфекциозно заболяване, което увредило важни тъкани в тялото й. Затова тя и партньорът й били удивени, когато разбрали, че е бременна с разнояйчни близнаци. Тази седмица Брайдън и Логан навършват 2 години.
 
Това, която Катерин и Аарън, обаче, определят като истинско чудо е втората бременноста на Катерин. 18 месеца след момченцата тя родила и две момиченца – Реа и Лира.
 
Вероятността една двойка да има два пъти близнаци е 1:700 000. Още по-малки са шансовете това да се случи в такъв кратък период от време.
 
„Това е истинско чудо. Не можем да опишем колко смеш щастливи да имаме такова голямо семейството, след като мислехме, че никога няма да имаме деца. Винаги съм искала деца, затова сърцето ми беше разбито, когато ми казаха, че никога няма да бъда майка“, споделя развълнуваната Катерин.

Превод и редакция: БЛИЦ