След свиреп семеен скандал Таня Уитмор от Сан Диего е прегазила смъртоносно съпруга си Деръл Уитмор с мощния си джип Порше Кайен, съобщава WNDR.

Таня подразбрала, че мъжът й, който е собственик на успешна автокъща, върти любов не само със сестра ѝ, но и най-добрата ѝ приятелка. Яростта ѝ обаче преляла, когато прелюбодеецът по време на свадата признал, че на изборите през 2016 е гласувал за Доналд Тръмп. Това вбесило бившата манекенка окончателно, тъй като тя била върла фенка на Хилари. 

Озлочестената съпруга се качила на семейния джип Порше Кайен и отпрашила в неизвестна посока. Деръл, без да подозира какво го очаква, тръгнал по улицата след нея. През това време Таня направила обратен завой, натиснала газта и прегазила с мощният джип със скорост над 100 км/ч. неверния си съпруг. 

Мъжът е бил откаран в университетската болница в Сан Диего. Въпреки усилията на лекарите, Деръл издъхнал от кръвоизлив в белите дробове, причинен от зверския удар.

31-годишната бивша манекенка вече е арестувана по обвинение за предумишлено убийство. Според прокуратурата тя не е изразила каквото й да е разкаяние за случката и я очаква сурова присъда.