Жител на Охайо е бил арестуван, след като внучката му публикувала в Snapchat видео как я изнасилват, докато е пияна. Това видео е гледал приятел на жертвата, който се свързва с полицията и й помага да открие 77-годишния изнасилвач и да го натика зад решетките, пише life.ru.
Според данните, 20-годишната жертва, чието име не е оповестено по очевидни причини, сега получава психологическата подкрепа на полицията. Местните прокурори, които гледат видеото казват, че няма никакво съмнение, че момичето е било изнасилено. Единственото, което става неясно е дали това е пуснато на живо в социалната мрежа или е публикувано след като се е случило.

Главният заподозрян, 77-годишният Джеймс Алън, е бил задържан в деня на публикуване на страшното видео. Сега тиранина е в очакване на процеса, като няма адвокат, но трябва да наеме такъв. Размерът на гаранцията за освобождаването на Алън е един милион долара. Органите на реда са призовани да не публикуват кадрите в интернет, тъй като могат да оставят траен отпечатък върху психиката. 

Превод и редакция: БЛИЦ