Видео на майка, която кърми детето си, накара стотици хиляди да настръхнат. Зрителите я нарекоха "болна" след като синът й направи няколко необичайни коментари относно отношенията с майка си, пише unlaid.com.

Видеото, как Таша Мейл кърми едно от трите си деца, има близо 2 милиона гледания. Това, което вбеси света е последното й видео в Youtube, където кърми 6-годишния си син, който прави ужасяващи коментари по време на акта."Хубаво е да ме кърмиш и да се целуваме. Вчера се преструвахме, че сме гаджета и те целунах". Този коментар на малкия Джошуа втрещи зрителите и ги накара да бълват десетки негативни коментари. Таша просто поглежда към него с умиление и казва "колко сладко". Тя никога не е криела, че прави любов докато кърми децата си и го смята за абсолютно нормално. Но по изказванията на аудиторията, явно само тя мисли така.

Някои гласят, че майка му може свободно да бъде съдена за педофилия, други се заканиха да я дадат на съд, а трети са изумени как едно момче, което може да отиде и да си купи мляко от магазина, все още смуче от гърдите на майка си. Дженифър Бегли Бирд дори казва, че ще сезира полицията във Филаделфия и ще сигнализира лично за тази нередност, която е "дори отвъд педофилията".

Таша бе поканена да гостува в сутрешния блок на телевизията ITV, за да коментира случващото се. Според нея няма нищо нередно в това да правиш секс, докато кърмиш децата си, стига те да спят и да не гледат. Тя споделя, че влиза дори под душа с бебето си да го кърми. 

Според нея няма нищо нередно в това детето да присъства по време на сексуалния акт, а ако е малко, няма лошо дори да гледа. "Той никога няма да те съди и да каже "ооо не, мама и тате правят секс", което хвърли водещите в шаш и ги накара да замълчат за известно време преди да зададат следващия си въпрос.

"Ако правиш секс пред децата си и това те кара да се чувстваш добре... нямам нищо против", допълва Таша, с което смущава всички в студиото. 

Превод и редакция: БЛИЦ