Винаги е хубави да си вадиш хляба с това, в което си вложил много труд и всички са във възторг. За съжаление, винаги има хора, които искат да развалят чуждото щастие. Майката на две деца от американския щат Тексас Кортни Ан успя да се избави от хейтърите и да превърне любовта към своето тяло в доходоносен бизнес. Е, трябва да се признае, че все пак тя е имала с какво да прави бизнес. Мъдрайте, Кардашиян.

За по-малко от година след създаването на страницата си в Инстаграм Кортни Ан има над 400 000 последователи. Всичко това се е случило благодарение на снимките на разкошното ѝ дупе.  

Страницата ѝ се казва "тексаски бедра" и започва с възхищаването на мъжа ѝ от това, колко Кортни е привързана към фитнеса, въпреки натоварения им живот.  "Мъжът ми винаги ме снима и ми казва: Токова си яка. С напредването на възрастта, аз се стараех да пазя форма, но с оглед на децата и другите грижи това бе истинско безумие", казва Ан. 

Колкото по-популярна ставало дупето на Кортни, толкова по-малко подкрепа тя получавала от приятели и семейство.  

Някои дори се оплакали от страницата и настояли тя да бъде изтрита. Това се случва въпреки факта, че в профила никъде не е посочена нейната фамилия.   "Старая се на страницата ми да има само щастие, позитивизъм, благодарност и поощряване на стремежа към постигането на целите. Не е важно дали са физически или умствени. Затова аз бях удивена, когато получих много съобщения от типа: Ти си майка. Твърде си стара за това". 

Защото както ние знаем, когато жената стане майка, тя трябва непременно да се облича от глава до пети и да се занимава само с децата, абсолютно забравяйки за себе си.  

Но щом си постигнал това, към което усърдно си се стремил, защо да не се похвалиш с него? Именно по тази причина Кортни си направила и страницата в Инстаграм.  

Тя разказва в интервю, че дори нейните деца на 9 и 12 години не виждат в това нищо лошо. "Това за тях е само част от онова, което те виждат навсякъде и постоянно. Те се отнасят към това така: Нашата мама изглежда красива. Те много добре знаят колко трудно аз постигнат това", казва тя. Въпреки многото критики, Ан прави втора страница в Инстаграм и я превръща в свой бизнес.  За потребителите на затворения ѝ профил тя предлага ексклузивно съдържание в замяна на 10 долара на седмица. Но не си мислете, че тези снимки са доста по-прилични от онези, които се публикуват в платената версия.  

И така парите от абонаментите и продажбата на тениски носят на Кортни доста прилични пари.  Мъжът ѝ пък подкрепя славата на жена си. Той дори е нейният фотограф.  


Дори много мъже му завиждат.  "Когато отиваме на някоя семейна вечеря, в бар или на други публични места, ние сме доста по-незащитени, отколкото в интернет", споделя обаче мъжът ѝ Ник.  

Превод и редакция: БЛИЦ