Менюто постоянно е интересeн акцент от една сватба, най-вече ако е тази на Пипа Мидълтън. В събота се проведе дългоочакваната сватба на сестрата на херцогинята нa Кеймбридж Пипа Мидълтън и нейния любим Джеймс Матюс. Всички подробности около нея станаха ясни или преди самата церемония, или с нейното начало.

За роклята на булката, украсата и гостите се изписа много. Но нека да надникнем буквално в кухнята на бляскавата церемония, където е било доста напечено.

За сватба от подобно ниво, няма как да очакваме по-малко от най-доброто за всички около 350 гости. Да се изхранят толкова хора никак не е лесна задача. Затова и за изпълнението й е била впрегната цяла армия. А резултатът е доста интересен. Той е основан на любимите ястия на младоженците. Било е подготвено и специално леко меню за децата.

На гостите е направила впечатление огромна пита с пармезан, който да се добавя към ястията, както и лека плодова торта. Определено са се отличили и желето от сом и хапките от пуешко. Имало е и друг вид хапки за хора с изтънчен вкус – с пармезан, пресен омар, мини аспержи със сос Холандез, шунка и карпачо.

Имали е и мини сандвичи за най-малките гости. А за най-видните пък – хайвер за 40 хиляди паунда, подарък от неизвестен руски приятел на младоженеца. Това, обаче, се оказва едва загрявка за истинското угощение!

На празничния обяд в дома на Мидълтън след църковната венчавка, гостите са се насладили на предястие с пъстърва, основно ястие с агнешко и шотландски пудинг. Менюто за вечеря е дело на бившия работодател на Пипа Мидълтън, компанията за луксозен кетъринг Table Talk, пише inlife.bg.

Всички гости са били посрещнати и с чаша-две луксозно шампанско от марка, която разбирачите класират на първо място! Не че сме очаквали нещо друго…