В мрежата се появи клип, на който младо момиче прави орален секс на непознат младеж. Всичко се случва на сцената на нощния клуб РайON в руския град Томск, съобщава Лайф ру.
Непристойният инцидент бе заснет на видео от посетители на клуба. В крайна сметка за вакханалията бе обвинена управата на нощното заведение.

В руските социални мрежи пишат, че водещите поканили на сцената желаещи да участват в конкурс, като наградата била карта за посещение на заведението и безплатни коктейли. Посетителите на клуба, естествено, започнали да снимат конкурса с телефоните си, когато страстите на сцената се нажежили до червено.
 

 

 

След видяното в мрежата вълна от възмущение и критики заля не само победителката в конкурса, но и организаторите му – жителите на града настояли за жестока саморазправа. 

Директорът на нощния клуб Георгий Шипаков обаче защити организаторите. В ефира на радио „Говорит Москва“ мъжът каза, че никакъв конкурс по орален секс не е имало. Същността на състезанието е била, момичетата да целуват разсъблечения на сцената мъж по различни части на тялото – побеждава онази, която остави по своя партньор повече следи от червило.