Иконата на италианското кино София Лорен играе покойната си майка Ромилда Вилани, в телевизионен филм за собствения си живот. Актрисата за втори път играе собствената си майка: първият път през 1980 във филма “София Лорен – нейната история”. Интересното е, че в онзи филм изиграва и себе си на младини, въпреки че тогава е на 56.
Днес наскоро навършилата 75 Лорен е поверила ролята на 27-годишната сицилианка Маргарет Маде, нашумяла с филма “Баариа”.

Филмът се казва “La Mia Casa è Piena Di Specchi” (“Къщата ми е пълна с огледала”) и е адаптация на книгата на Ана Мария Счиколоне, сестра на Лорен, омъжена за сина на Бенито Мусолини – Романо.
Историята започва с незаконното раждане на София Лорен в Рим, когато майка й е изоставена от баща й , който омъжен за друга. Актриса и учителка по пиано, Ромилда Вилани трябва да изостави мечтите си за да се грижи сама за дъщеря си. Мести се при бабата на Лорен в Неапол, където заедно със сестрата на София, Мария, отварят кръчма в дома си за да се издържат./БЛИЦ