В мрежата се появиха интимни снимки на балерината Анастасия Волочкова по време на секс. Както съобщава телеграм-каналът Super, снимките принадлежат на 29-годишния осетински бизнесмен, блогър и певец Чермен Дзотов, който до неотдавна беше любовник на балерината. Неговата страница в социалната мрежа "ВКонтакте" е била разбита от неизвестни хакери. 

Бизнесменът Дзотов е заявил, че съжалява за появата на снимките в Мрежата и подчертава, че мошениците, които са ги извадили на бял свят, са се опитали да го шантажират с тези кадри. 

"Съжалявам за това, което е станало. С Настя повече от година не общуваме и изобщо не ми се иска това да се отрази на сегашната ѝ връзка. Тази мръсотия са я направили същите мошеници, които разбиха моите профили в социалните мрежи преди половин година. Прошка за тях няма да има", заканва се бизнесменът. 

Балерината Анастасия Волочкова излезе с хаплив коментар за скандала с интимните снимки. 
"Ако някой е решил да ме използва като оръдие за своя пиар, Бог да го съди. Всички, които се вълнуват за секса на Волочкова, да спят спокойно. Сега виждат, че секс имам предостатъчно, а тези които нямат качват по мрежите такива снимки", заяви балерината, цитирана от Рен.тв. Тя добавя, че "това е мръснишка история, скалъпена от мръсници". 

Превод: БЛИЦ