Скандални снимки избълваха днес десетки руски еротични сайтове, на които се вижда напълно голата и възрастна Алла Пугачова в какви ли не пози. Напълно нормално почитателите на певицата възроптаха, че става въпрос за гнусни колажи, а собствениците на сайтовете настояват за тяхната автентичност.
Според текстовете, които придружават снимките, тя се е снимала по собствено желание. Това е доста странно, при положение, че дори не си е направила труда да обръсне някои части на тялото, които хората избягват да показват пред широка публика, още повече необръснати.

Версията е, че снимките са правени преди повече от 30 години от фотографа и личен приятел на Алла – Михаил Манешин (вижте видеото). В онези години, разбира се, публикуването им е било невъзможно. Самата Пугачова засега запазва пълно мълчание.

Междувременно в руската преса излезе интервю с друг светски фотограф – Владимир Широков. Той признава, че певицата лично го е молила да я снима гола. Самата Примадона на руската естрада, както е наричат братушките, го видяла на летището и седнали да пият кафе. Тя била в компания на приятеля си Максим Галкин и Яна Лепкова, главен редактор на списание “ОК”. “Пихме кафе, Галкин отиде до тоалетната, а ние с Яна захапахме Алла да ни даде интервю,” разказва Широков. “Тя кокетничеше: “Какво ново мога да разкажа?” А след това изведнъж се изцепи: “А давай да ме снимаш гола? Фотошопът сега всичко може.” Аз бях в шок. Измърморих: “Защо пък не? Неотдавна София Лорен се снима гола за "Pirelli". Алла настоя: “Е, тогава давай!” Тук обаче се върна Макс и разговорът приключи.”/БЛИЦ