Похотлива двойка туристи бе снимана как се отдава на горещи интимни ласки върху дренажна тръба на един от най-известните плажове в Патая, Тайланд, посред бял ден, пред случайни и шокирани хора, преминаващи близо до тях. Двамата, обаче, може да се озоват и зад решетките заради необичайния инцидент, съобщава "Мирър".
Любовчията сваля панталонките на партньорката си преди двамата да се награбят в страстен секс пред невярващите на очите си случайни очевидци. 

 

Преминаващите около горещата сцена започнали да крещят на двойката веднага да престане и малко след това те се изправят и се отдалечават от мястото. Според свидетелите, двамата са били туристи от Западна Европа.  Органите на реда в момента извършват разследване и издирват мъжа и жената. О полицията съобщиха, че двамата накърняват имиджа на популярната туристическа дестинация. Полицаите разпитват обслужващия персонал около плажа и гледат записите от видеонаблюдението, за да разплетат случая. Очевидците смятат, че двойката е употребила алкохол. Двамата туристи могат да бъдат глобени около 5 хил. бахти (115 паунда), но има вероятност и да бъдат вкарани зад решетките, ако бъдат открити. 

Превод и редакция: БЛИЦ