Мъж е обвинен в това, че е нахлул в дома на майка си и е пребил до смърт нея и още двама души в събота в Ню Йорк. 34-годишният Боби Вандерхал е взел чук от гаража на майка си Лин около 01:15 часа и е влязъл в къщата през вратата на мазето, съобщава "Дейли Мейл".
След това той е пребил до смърт 58-годишната Лин в кухнята. После той е спипал сестра си, 29-годишната Мелиса и нейна приятелка на стълбището между първия и втория етаж и ги е нападнал. Там той е убил сестра си, но приятелката ѝ успяла да избяга и в крайна сметка е успяла да се обади в полицията.  
След това Вандерхал намерил последната си жертва, 29-годишната Джанел Симпсън в стая на втория етаж. Той също я е пребил с чука до смърт.

Вандерхал бил изхвърлен от дома на майка си и е бил бездомник, съобщи лейтенант Стивън Фицпатрик.  Според полицията, Лин е имала ограничителна заповед срещу сина си. „Когато той за първи път е отишъл до къщата, вратите са били заключени, това го е ядосало. Той е отишъл в гаража, там се е сдобил с чук... С този чук той е успял да разбие вратата на мазето“, каза още полицаят.

От полицията добавят, че Вандерхал, който е с ръст почти два метра и тежи над 110 килограма, след убийствата е бил заловен, докато е спал в кола на няколко мили от дома на ужасите.

Превод и редакция: БЛИЦ