Гаджето на известната британска моделка и миска Софи Градон, която бе открита мъртва в дома си в Портланд миналия месец, се е самоубило. Ден преди смъртта си 25-годишният мъж е написал в профила си в Инстаграм, че не може да живее без усмивката на любимата си.

Безжизненото тяло на Арън Армстронг е открито няколко седмици, след като приятелката му и звезда от британското риалиати "Островът на любовта" сложи край на живота си. Трупът му е намерен в дома на родителите му в Нортъмбърланд, съобщава New York Post.

Фото © Instagram/aarona619

От полицията съобщават, че не става въпрос за насилствена смърт и най-вероятно 25-годишният мъж е сложил край на живота си. Малко преди трагедията Арън е написал трогателен пост, посветен на любимата му Софи. 
Фото © Instagram/aarona619

"Софи, не минава и минута, през която да не си спомням за великолепната ти усмивка. Всеки един ден, в който бяхме заедно, бе толкова удивителен, че мечтая да го върна обратно", пише Арън. 
Фото © Instagram/aarona619

Бившата "Мис Великобритания" Софи Градон участва в риалити шоуто "Острова на любовта" през 2016 година. На 20 щни 32-годишната жена се самоуби след дълга борба с депресията.
Фото © Instagram/aarona619
 
"Обичам те от цялото си сърце, мой прекрасен агнел. Сърцето ми е разбито. Не мога да спра да плача", пише още Армстронг. 

Превод: БЛИЦ