Двойка създаде в Инстаграм профил, посетен само на голите им тела. Така тя стана световно известна.
Създателите на Naked Together са чешката двойка Филип и Линда. Те са се запознали през 2011 година в сайт за запознанства и само две седмици по-късно заживели заедно. Посещавайки веднъж нудистки плаж, влюбените до такава степен се вдъхновили от видяното, че решили да популяризират голотата сред масите, пише в. Daily Star.

Фото © Instagram/Nakedtogether

И ето, че след седем години техните успели са следени от над 50 000 потребители от цял свят. Двойката публикува своите голи снимки, при това придържайки се към правилата на Инстаграм. "Посетихме за първи път нудистки плаж и разбрахме, че това е най-високото равнище на свобода. Нудистите са много дружелюбни и спокойни хора, на тях им е все едно, дали те са достатъчно слаби или твърде дебели в очите на другите", казва Филип.   

Фото © Instagram/Nakedtogether

"Няма нищо по хубаво от това, да правиш ежедневните си неща гол. Мога да бъда гола постоянно. Много хора смятат нудизма за нещо странно, но да си гол е най-естественото нещо, самите хора превръщат нудизма в нещо неприемливо", казва Линда.  

Фото © Instagram/Nakedtogether

След създаването на голия си профил в Инстаграм двойката, която в момента живее в австралийския град Сидни, си е поставила цел - да популяризира нудизма в целия свят. "Искаме да разкажем за нашия гол живот на останалите хора от всички възрасти и да популяризираме нудизма като естествен начин на живот. Мечтата ни е да сме собственици на нудистки курорт. Вече имаме някои идеи, затова мечтата ни скоро може да се реализира", споделя Филип. 

Фото © Instagram/Nakedtogether

Превод и редакция: БЛИЦ